Wijnproeverij 2019

Vrijdag 22 november aanstaande is het weer zover! Dan vindt de jaarlijkse Lions Wijnproeverij 2019 plaats met de gelegenheid een mooie collectie wijnen voor de komende feestdagen uit te zoeken en uitgebreid te proeven. De selectie van wijnen is opnieuw in de vertrouwde handen van Henri Bloem’s Wijnkoperij uit Amersfoort. Zij zullen zorgen voor een aantal verrassende nieuwe wijnen, terwijl natuurlijk ook altijd de vertrouwde wijnen, waar u altijd met smaak van hebt genoten, te bestellen zijn.

Locatie:
Schimmel 1885
Stationsweg Oost 243
3931 EP Woudenberg

Aanvang: 19:30 uur

Locatie is natuurlijk weer de gezellige brasserie van Schimmel Brasserie 1885. De chef van Schimmel heeft opnieuw een aantal passende amuses bij de te proeven wijnen bedacht, zodat u ook een idee van de combinatie spijs-wijn kunt krijgen.
En om u in te wijden in de gezondheidsaspecten van matig gebruik van wijn, hebben we Dr. Henk Hendriks, voormalig medewerker van TNO Voeding op gebied van alcoholonderzoek en momenteel Nutrition Consultant, bereid gevonden ons hierover wat te vertellen.

De opbrengst gaat naar een goed doel

Uiteraard organiseert Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg deze proeverij om ook weer een donatie aan een goed doel te kunnen doen. Dat is deze keer de Slagwerkgroep van Muziekvereniging Caecilia uit Scherpenzeel. Decennia lang had Caecilia een eigen drumband die samen met de fanfare op straat marcheerde tijdens diverse gelegenheden. Tien jaar geleden werd besloten tot het oprichten van een slagwerkgroep. Het verschil is het instrumentarium, die veel uitgebreider is waardoor de leden meer uitdaging en afwisseling geboden wordt. Deze slagwerkgroep zal tijdens de avond ook een aantal van hun nummers ten gehore brengen.

De toegang is gratis!

Wel vragen wij u vriendelijk uzelf (en uw gezelschap) aan te melden email: scherpenzeelwoudenberg@lions.nl, bij een van onze Lions of via onderstaande button, zodat we ongeveer weten met hoeveel gasten we rekening dienen te houden.
Tot vrijdag de 22ste!