Haringparty 2020

Hét Netwerkevent van 2020 kan helaas geen doorgang vinden!

Er heerst in Nederland een ontwrichtend virus dat het gehele land vrijwel lam legt. In verband met de dreiging van besmetting, die vele slachtoffers tot gevolg zou hebben, heeft onze regering een aantal maatregelen afgekondigd die ook rechtstreeks invloed hebben op het doorgaan van onze Haringparty.
Bijeenkomsten van meer dan 30 personen zijn verboden, minder wordt afgeraden, en een afstand van anderhalve meter tussen personen wordt ten sterkste aanbevolen!
Ook de volledige horeca is gesloten! Met deze restricties en de mogelijkheid dat deze maatregelen ook na 1 juni nog moeten worden verlengd, achten wij het onmogelijk dit jaar een haringparty te organiseren.

Dat is jammer voor het beoogde goede doel: Stichting Philadelphia – afdeling Woudenberg.
Zij hebben behoefte aan een hometrainer met fietslabyrint. Dit is een hometrainer met een groot beeldscherm. Door de 3D-filmpjes hebben de cliënten, die niet op een gewone fiets kunnen rijden, het idee dat ze buiten aan het fietsen zijn en wordt revalideren een stuk
prettiger. Wij zeggen hierbij toe dat dit goede doel zal worden ’meegenomen’ naar de Haringparty van 2021. Geen afstel maar uitstel dus!

En natuurlijk is het ook jammer voor onze trouwe sponsors die alweer voor een deel hadden toegezegd ook dit jaar mee te doen.
Wij hopen dat zij met niet al te veel omzetschade uit deze crisis zullen komen of de veerkracht zullen bezitten om, nadat deze verschrikkelijke nachtmerrie afgelopen is, de schouders eronder te zetten en door te gaan. Want dat de ondernemers ook in deze regio schade zullen lijden, lijkt onvermijdelijk!

Wij zijn van plan na afloop van de Corona-crisis de handschoen weer op te pakken en vol goede moed aan de slag te gaan met de organisatie van Haringparty 2021. We hopen ook dat we dan weer een beroep op u als trouwe sponsor of bezoeker mogen doen.

Wij wensen u heel veel sterkte en gezondheid!

Met vriendelijke groet,
Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude