Alive & Dancing

Zaterdag 9 maart 2019 vond de tweede editie van het kleinschalige dansevenement ‘Alive & Dancing’ plaats.
Ondanks de zeer geringe opkomst, kunnen we toch spreken van een zeer gezellige, sfeervolle avond.

De bezoekers gaven aan het erg naar hun zin gehad te hebben. De sfeer was zeer goed, de DJ’s draaiden als een dolle, de hapjes en drankjes waren heerlijk.
Kortom, iedereen die dit kleinschalig evenement een warm hart toedraagt: heel hartelijk dank!

De originele aankondig van ‘Alive & Dancing’ vind u hieronder.

Zaterdag 9 maart a.s. vindt de tweede editie van ‘Alive & Dancing’ plaats; een feest voor danslustigen van 25 tot 75+. De organisatoren hebben opnieuw Partyboerderij De Weistaar als locatie gekozen, zodat het volume gerust een tandje hoger gezet mag worden. Deejays Jerôme Valento en Roger Fuke zullen de draaitafels laten roken met muziek uit de 80’s tot aan heden. Een echte aanrader voor die mensen die van een avond op de dansvloer en een gezellig drankje houden! Maar voor even bijkletsen of een goed verhaal is natuurlijk ook alle ruimte.

Zaterdagavond 9 maart rond 21.00 uur barst het feest los. Jeroen (Deejay Jerome Valento) zal, samen met ‘partner in crime’ Roger Fuke de avond verzorgen. Jerome Valento is een Nederlandse DeeJay/Producer, geboren in Roosendaal. Hij begon met draaien op 16-jarige leeftijd op een examenfeestje bij een vriend thuis. Nadat hij zijn eerste DeeJay-set had gekocht, draaide hij iedere week in een lokale club in Roosendaal.
Binnen een paar jaar ontwikkelde hij zich tot DeeJay en Producer en speelde onder de naam DJ Silkens in Moskou en Griekenland. Daarna veranderde hij zijn artiestennaam in Jerome Valento en speelde o.a. op de ‘State of Trance 550’ in Den Bosch en tijdens de Seat Next DJ Competition. Eigen nummers die hij heeft uitgebracht zijn onder andere ‘Reflow” en ‘Oozo’.

Rogier (DeeJay Roger Fuke) begon zeventien jaar geleden met draaien bij poppodium ‘So What!’ In Gouda. Sindsdien heeft hij zich op zeer uiteenlopende feesten in het gehele land ontwikkeld tot een veelzijdige diskjockey met een voorliefde voor muziek met een ‘edge’. Ook in het dagelijks leven staat muziek in het middelpunt bij zijn werkzaamheden als docent, zanger en presentator.

Heb je zin in een avond ongedwongen plezier, mobiliseer dan je vrienden en bekenden, koop je kaarten bij de onderstaande voorverkoopadressen of op 9 maart bij ‘De Weistaar’ en kom gezellig mee feesten! De organisatoren Bianca Mulder, Marcel Peperkamp en John Post nodigen je hiervoor van harte uit. De opbrengst van de deze editie is bestemd voor het organiseren van een volgend feest zodat we kunnen werken aan een jaarlijks terugkerende traditie.

Kaarten zijn voor € 10,- per stuk te koop bij:
– Esso Voskuilen Woudenberg
– Primera Scherpenzeel
– Ab Gaasbeek Makelaardij Renswoude
– De Weistaar Maarsbergen (9 maart, aan de zaal)