Lions Club Scherpenzeel – Woudenberg organiseert op donderdag 6 oktober a.s. een grote kunstveiling waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan culturele doelen. Dat zijn de Stichting ‘Special Arts’ uit Amersfoort en de muziekverenigingen Fidelio (Woudenberg), Caecilia (Scherpenzeel) en Ons Genoegen (Renswoude).

Stichting ‘Special Arts’ stimuleert de kunst- en cultuurdeelname door mensen met een beperking en ondersteunt deze mensen bij het ontwikkelen van hun talenten.
De muziekverenigingen in Woudenberg, Scherpenzeel en Renswoude bevorderen de muziekbeoefening in deze regio. De helft van de opbrengst van de veiling wordt verdeeld onder de instrumentenfondsen van Fidelio, Caecilia en Ons Genoegen.

Om het regionale bedrijfsleven bij deze fondsenwerving te betrekken, organiseren wij een sponsordiner waarvoor u couverts kunt bestellen. De chef-kok van Brasserie 1885 heeft een mooi viergangenmenu samengesteld dat we van harte aanbevelen! Minimale deelname is 2 couverts à € 75,00 per persoon en er zijn tafels van zes of acht personen beschikbaar. Maar u mag natuurlijk ook meerdere tafels bespreken!

We starten om 17.30 uur, om ongeveer 18.00 uur gaan we aan tafel om daarna rond 20.00 uur bij de veiling aan te sluiten.

De muzikale omlijsting van het diner en de veiling zal worden verzorgd door het ‘Riff Raff Saxophone Quartet’: vier aantrekkelijke dames die een jazzkwartet in de klassieke setting vormen. Met op baritonsax Jeske Blok, op tenorsax Inge Fleur Soede, op altsax Birte Drenthen en op sopraansax Dominique van Dam.

Wij nodigen u van harte uit om 6 oktober naar Brasserie Schimmel 1885 te komen om deze veiling mee te maken, mee te bieden op de fraaie kunstwerken en er (mede) voor te zorgen dat de opbrengst van deze veiling iets is waar we met een trots gevoel op terug te kunnen kijken. En natuurlijk een fraai kunstwerk te verwerven dat u dagelijks aan deze actie en de mooie avond zal herinneren.

De te veilen werken zijn te bekijken tijdens de expositie die van vrijdag 5 augustus tot zaterdag 1 oktober a.s. gehouden wordt in Galerie Dalhuijsen – Voorstraat 30 – Woudenberg.