De Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg nodigt u graag uit voor de tweede ‘Woudenbergse Netwerk Haringparty’ die op donderdag 15 juni 2017 gaat plaatsvinden bij Schimmel/Brasserie 1885, Stationsweg-Oost 243, Woudenberg. Op deze bijeenkomst ontmoet u onder het genot van de nieuwe haring en een drankje, ondernemers en managers uit een diversiteit van bedrijfsbranches, maar ook inwoners uit de omliggende plaatsen. Tijdens de Haringparty zal veilingmeester J.P. Nijmeijer op professionele wijze het haringvaatje veilen. De opbrengst van de avond en het geveilde haringvaatje gaat naar de Woudenbergse Stichting Vrienden van Dorcas. Komt u ook? Koop dan uw toegangskaarten bij Esso Voskuilen en Hotel Schimmel/Brasserie 1885 in Woudenberg of bij Primera Scherpenzeel.